Wij zijn een grafisch bureau

grafische expertise

Wegrafics is dé grafische partner die je heel wat zorgen kan besparen. Wij kunnen de meerwaarde voor jouw bedrijf zijn. Wij luisteren graag naar jouw wensen en zijn jouw betrouwbare aanspreekpartner om je onderneming mee succesvol te maken.

Onze expertise is het grafisch ontwerpen van packaging in de retail en foodindustrie. Je kan bij ons terecht voor het concept en de uitwerking van de layout voor jouw verpakkingen. We goochelen met de content en vereisten van alle afdelingen die betrokken zijn met het tot stand komen van een verpakking. Wegrafics zorgt er voor dat het ontwerp conform is met de specificaties van de legalafdeling, de salesafdeling én de technische voorschriften van de drukkerij.

WIJ DENKEN MET JE MEE EN ZIJN ONDERDEEL VAN JOUW MARKETINGSTRATEGIE.

Andere diensten waar onze expertise duidelijk wordt, is het vormgeven van productcatalogen, brochures en bedrijfs- en personeelsmagazines.

Bij ons kan je ook rekenen op een netwerk van creatieve partners zoals drukkerijen, fotografen, copywriters, webbouwers,…

Waarom hoorde je niet eerder van ons? We werken veel in onderaanneming en als freelancer. Wegrafics is onder andere ook vaste partner van diverse grafische afdelingen. We bieden ondersteuning en zijn grafische kernleverancier van heel wat bedrijven.

Wegrafics brengt je een mix van professionaliteit én creativiteit! Jouw project is bij ons in goede handen.

  • PACKAGING 95% 95%
  • MAGAZINES 85% 85%
  • CORPORATE IDENTITY 80% 80%
  • IN- EN OUTDOORCOMMUNICATIE 98% 98%

Wegrafics BVBA

ons bedrijf

Wegrafics bestaat uit Wim en Evi, broer en zus. De “we” in Wegrafics is een samenvoeging van de eerste letters van onze voornamen. Het legt de nadruk op onze teamspirit en wat WIJ/WE grafisch voor jou kunnen betekenen. Sinds 2017 zijn we samen de zaakvoerders van Wegrafics BVBA.

Work-life Balance

Vanuit dit oogpunt is ons bedrijf opgebouwd. Jij handelt toch ook liever met goedgezinde, goed gefocuste en gemotiveerde mensen, niet? Want enkel zo kan je een goede relatie opbouwen met elkaar. Wij gaan met een gerust gemoed elke avond slapen, want wij weten dat jullie tevreden zijn over ons werk. Jij staat bij ons centraal, dat merk je al in een eerste kennismakingsgesprek. Wij zijn eerlijk: we pochen niet met de goedkoopste te zijn of ‘alles onder één dak’ te hebben. Neen. Wij garanderen wel onze service. Je wilt bezig zijn met je bedrijf en niet met het rechttrekken van leveranciersfouten, toch? Wij gaan tot het uiterste voor jullie.

Onze Standaard Service

Soms werken we met krappe deadlines. Je kan ons dan steeds bereiken om jouw project op te volgen via gsm, telefoon, WhatsApp, Facebook of andere sociale media van jouw keuze.
Wij lezen sowieso je teksten na en zullen je verwittigen als we foutjes vinden. Verder geven we je advies als je nog niet volledig zeker bent van wat je wil.
Wij garanderen duidelijke en eerlijke offertes en facturen. Vraag je iets wat buiten de offerte valt, dan zullen we je dat zeker tijdig melden. Geen verrassingen!
Hoewel wij geen drukkerij zijn, werken we samen met de beste drukkerijen in de buurt en hebben we de juiste technische kennis om aan te leveren, zodat het resultaat steeds in orde is. We trachten je drukwerk persoonlijk te leveren maar je bent ook steeds welkom om je drukwerk bij ons af te halen.

onze grafisch vormgever

Na haar studies als grafisch vormgever heeft Evi in verschillende grafische bureau’s gewerkt. Gedurende 20 jaar heeft ze daar haar grafische expertise opgebouwd en leerde er de kneepjes van het vak. Omdat ze er in gelooft dat iedereen zijn talenten tot het maximum moet ontplooien, besloot ze in 2014 om er volledig voor te gaan! Vandaag de dag zijn we een sterk grafisch bureau dat creatie en service hoog in het vaandel draagt.

onze creatieve partners

Wij zijn een team van toegewijde professionals, klaar om jou te helpen met de groei van jouw business!

Bert Vanhees

HTML-wonder

ELS DUFLOS

MARKETING EXPERT

Wegrafics

JIJ?

stoere stagiair

onze klanten

Wij zijn trots op onze klanten!

Duplast
AnnaFaggio
Nikita
Galerie Paul Janssen
Duplast
AnnaFaggio
Nikita
Galerie Paul Janssen
Duplast
Confocus
IKMW
BDO

referenties

Onze klanten spreken voor ons