Diensten

onze grafische expertise tot jouw dienst

Diensten

Onze grafische expertise tot uw dienst

Verpakkingen

Wegrafics ontwerpt een originele verpakking voor jouw product. Door onze jarenlange ervaring zijn we op de hoogte van de wettelijke en technische vereisten voor packaging. Wij zijn de ideale schakel tussen al de interne afdelingen tot aan jullie grafisch eindproduct. Onze expertise is het vormgeven van packaging voor de retail en foodindustrie, we denken mee met de klant en zijn samen met hun steeds trots op onze creaties!

Bedrijfs- en personeelsmagazines

Het dada van onze grafisch vormgever is het vormgeven van magazines. We krijgen een kick van het omzetten van aangeleverde copy en visuals tot een prachtige communicatiedrager: het bedrijfs- of personeelsmagazine. Op deze manier schatten we jouw medewerkers en producten/diensten mee naar waarde!

brochures

Wij zetten jouw business én jouw mensen in de kijker door middel van netjes afgewerkte brochures. Deze communicatievorm biedt een uitstekende meerwaarde voor jouw product of dienst! We vertalen de aangeleverde content naar een professionele brochure met verschillende soorten afwerkingen. Jouw klant, prospect of leverancier zal zeker de meerwaarde van je bedrijfsbrochure waarderen.

EXPERTISE

Een krak in ons vak

Door onze jarenlange ervaring hebben we een grafische expertise opgebouwd. Onze creaties worden technisch steeds pérfect uitgevoerd. Je hoeft je geen zorgen te maken en kan rekenen op onze professionele aanpak. Jij kan op ons vertrouwen!

Wegrafics brengt je een stevige mix van professionaliteit én creativiteit.

WIJ ONTZORGEN

Oplossingen voor uw onderneming

Eerst en vooral zijn we blij dat we jouw en je bedrijf leren kennen! Als dynamische onderneming staan we te trappelen om samen met jou te brainstormen naar mogelijke oplossingen voor je nieuwe branding of product. We denken mee met onze klanten en willen hun grafisch zoveel mogelijk werk uit handen nemen. Wij luisteren graag naar jou en helpen mee om je onderneming nét ietsje hoger te tillen dan je concurrent. Wegrafics is een onderdeel van het optimaliseren van jouw strategie!

GRAFISCHE PARTNER

Wij laten je nooit in de steek

De branding en visibiliteit van je bedrijf wordt ook verzorgd door Wegrafics. Logo’s en huisstijlen, in- en outdoorcommunicatie, wij zijn jouw betrouwbare grafische aanspreekpartner! De creatie gebeurt in huis en voor de uitvoering kunnen we vertrouwen op ons netwerk van vaste kernleveranciers. Je kan bij ons ook terecht voor het ontwerp en de hosting van je nieuwe of huidige website. We werken samen met onze vaste webbouwer die de HTML- vertaling doet. Door deze synergie kunnen we jullie optimaal van dienst zijn. Ook helpen we je op weg met je social media of marketing.

Leer ons beter kennen

maak kennis met wegrafics

creatief

Als we kunnen brainstormen, schetsen, sparren en voorontwerpen maken, zijn we in ons element! Klanten geven ons dikwijls carte blanche en dat leidt tot de mooiste en origineelste resultaten. Het vertrouwen dat je krijgt en de voldoening die je hebt na zulke projecten is onbetaalbaar. We werken nauw samen met onze klanten en bekomen op deze manier creaties waar we niets anders dan trots op kunnen zijn!

liefde voor het vak

Wanneer je meer dan 20 jaar grafisch vormgever bent, voel je graag papier door je vingers gaan en ruik je aan een vers gedrukt magazine. Je wordt euforisch van een feilloos gemaakte pdf of je ligt ’s nachts te broeden op een nieuw concept. Een creatieveling rust niet totdat hij of zij het juiste font heeft voor een logo of is extra allert bij het woord ‘overdruk’. Je wordt geen grafisch vormgever, dat bén je.

transparant

Wij zijn heel transparant in onze communicatie en offertes. Je zal niet voor verrassingen komen te staan. We zijn recht door zee en to-the-point. Na een kennismaking en korte briefing maken we voor jou een offerte. Wanneer dit wordt goedgekeurd beginnen we aan jouw project.

desktop publishing

Niet iedereen is zich bewust van het intensieve werk dat er vooraf gaat aan gedrukte communicatiemiddelen. We publiceren letterlijk vanuit onze desktop. Wegrafics maakt op een digitale manier een publiceerbare vorm, elk afgestemd op hun specifieke doelgroep.

kernpartners

Wij geloven er in dat iedereen een specialist is in zijn workfield. We omringen ons met de juiste, vaste leveranciers en zakenpartners. We gaan tot het uiterste voor een maximale service en tevredenheid!

wij zijn toffe mensen

Al zeggen we het zelf: wij zijn toffe mensen! We zijn goede luisteraars en analisten. We komen graag bij je langs voor een kennismaking. Laat ons samen bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.