Wegrafics logo

NIEUWE WEBSITE IN OPBOUW

WEGRAFICS

WIE ZIJN WIJ?

Wegrafics is een puur grafisch bureau dat sinds 2014 actief is, maar wel met 20 jaar ervaring van de zaakvoerders. Je kan dus gerust zijn als je je project bij Wegrafics in opdracht geeft! We specialiseren ons vooral in packaging voor de voedselindustrie. Net zoals in huisstijlen, brochures, magazines en folders voor bedrijven.

Grafisch

Grafische vormgeving is onze core business en expertise. Wij ontwerpen jouw verpakkingen, huisstijlen, brochures, magazines, catalogen en ander drukwerk. Alles begint met een degelijke briefing waarin je aan ons je wensen te kennen geeft. Wij zullen dan verder met doelgerichte vragen bij jouw de info vergaren die we nodig hebben om een perfect resultaat af te leveren.

Drukwerk & marketing

Het aanleveren van een ontwerp aan een drukkerij gebeurt volgens de technische vereisten van die drukkerij. Daarom is het voor jou makkelijk wanneer wij dat regelen. Want hoewel wij geen drukkerij zijn, werken we samen met de beste drukkerijen in de buurt en hebben we de juiste technische kennis om aan te leveren, zodat het resultaat steeds in orde is.

Wij werken vlot samen met jouw marketingafdeling of kwaliteitsafdeling. Als je hulp nodig hebt met je marketing, zullen we je ook graag aan een van onze goede contacten helpen. Wegrafics is de vlotte schakel tussen al jullie interne afdelingen tot aan jullie grafisch eindproduct!

Neem contact op

En wij komen zo snel mogelijk bij u terug

Meistraat 2 / 1.01
3510 Kermt (Hasselt)

Telefoon: +32 (0) 11 / 19 13 14
Whatsapp: +32 (0) 477 82 53 61

info@wegrafics.be